Aquí trobaràs els teus propòsits!




De ben segur que un dels teus propòsits pel 2017 és aprendre o millorar el teu nivell d'anglès! English is Cool és el millor espai per dur a terme aquests propòsits!

LANGUAGE LAB ADULTS: grups d'anglès per adults a tots els nivells, des d’elementary fins a proficiency. Les classes són divertides i amenes, combinant reading, writing i el listening, però sobretot reforçant l'speaking. La nostra voluntat i objectiu és millorar el nivell d’anglès de l’alumnat adult i alhora, aconseguir una màxima motivació mitjançant un format de classes pensades per gaudir aprenent.

LANGUAGE LAB KIDS: grups d'anglès per a nenes i nens des de P3 a 2n amb un mínim de 5 i un màxim de 10 alumnes. En aquesta etapa ensenyem sense llibres i de manera intuïtiva, en un espai ampli i adequat. Fent ús dels recursos multimèdia, aconseguim una alta motivació i un aprenentatge molt més natural. La nostra voluntat i el nostre objectiu, és l’adquisició de vocabulari i d’estructures
lingüístiques, mitjançant la innovació en l’ensenyament.

LANGUAGE LAB EXAM: a partir de 3r de primària i fins a batxillerat oferim grups reduïts d'anglès d'un mínim de 5 i un màxim de 10 alumnes. Aprenem seguint la metodologia d'English is Cool, que està basada en els següents procediments: lecturing, l’estructuració de la llengua amb el suport del llibre. Inquiry-based , creació d’escenaris on els alumnes han de trobar solucions per ells mateixos.
Technology, ús de les TIC (tecnologies de la informació i comunicació). Demonstrating and collaborating, reproducció a l’aula de situacions reals. La nostra voluntat i objectiu és preparar l’alumnat amb bon criteri per superar els exàmens oficials.

Vine i prova-ho! Més informació per telèfon al 935155728, whatsapp al 647584904, mail a info@englishiscool.cat o presencialment a la carretera d'Olot, 52 de Manlleu.